joi, 18 aprilie 2013

Prostii care ne reprezinta

Avem in Parlamentul european o colectie de specimene care cica reprezinta Romania,domnule.Incepand cu Tokes,un cretin iredentist caruia i-ar trebui retrasa cetatenia romana de urgenta,si terminand cu Macovei,o alcoolica isterica ce ar trebui sa faca repejor cunostinta cu justitia aia independenta,avem niste reprezentanti "pe cinste" la nivel european,ce sa zic.Nu mai vorbesc de Marin Jean Marinescu,zis si Mari-Jean(prietenii stiu de ce) sau Preda,ochelaristul complexat,pupincurist prin definitie.Bine,ca nici astia de la USL nu sunt vreo lumina.Dar bomboana pe coliva,cireasa de pe tort,superlativul superlativelor si lumina ochiului lui tac-su este EBA,nevasta lui Syda,zisa si Elena Basescu,zisa si Urata Adormita din Parlamentul European.Eu ma mir ca se mai tin sedintele in PE atunci cand ia cuvantul distinsa panarama si nu se tavalesc aia pe jos de ras tinandu-se cu mainile de burta.Pesemne ca nici pe acolo nu sunt prea multe specimene cu simtul umorului dezvoltat.Ma gandesc cu groaza la traducatorii PE care,atunci cand vorbeste EBA,pesemne ca trag la sorti cine sa vorbeasca in castile alorlalti,traducand la nimereala,zicandu-si "Oare cate consoane poate sa spuna una dupa alta?".Fara sa mai vorbim de analfabetismul ei cras,lispa de cunoastere a limbii romane macar,e strigatoare la cer lipsa ei de cultura politica.Sa vorbesti de "dictatura parlamentara" in plenul PE e ca si cum ai cere munitie in casa la Nastase.Suparata ca "taticul" pierde teren in dezvoltarea multilaterala a dictaturii personale,botoasa e suparata ca se mai gasesc unii care sa incerce sa puna lucrurile in ordine.
Mai avem un an de zile in care tara e facuta de ras de specimenul botoxat.Sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare poporul roman sa faca niste alegeri mai bune!

5 comentarii:

  1. Slava D-lui ca mai exista oameni ca tine,cu simtul umorului!Dupa ce m-am saturat de plans,fiindca la pag.cu Falimentul personal la care am aderat si eu,am vazut ca poza de profil pe acel copil al Revolutiei[de care presupun ca nu-si mai aminteste multa lume],acum am izbucnit in ras!Chiar nu poate nimeni sa le retraga acestor idioti spijinul politic?Rade toata Europa de noi de se prapadeste!

    RăspundețiȘtergere
  2. ne-am facut de ras cu varf si indesat in ultimii 20 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  3. Datorita acestor specimene, suntem cotati ca fiind un popor tampit, drept pentru care suntem batjocoriti si insultati ca suntem tigani.

    RăspundețiȘtergere
  4. Peste tot in lume omul simplu este usor de manipulat, dar ceea ce ne deosebeste este buna guvernare a celor carora le pasa cu adevarat de tara lor, nu o dau pe nimic si se poarta cu demnitate unde trebuie sa-si reprezinte poporul. La noi, ca la nimeni, dar au toti pretentii sa fie cat mai imbuibati, sa intre totul doar in buzunarele si burtile lor fara de fund.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se spune ca o clasa politica sanatoasa e semnul unei societati sanatoase...oare ce spune clasa noastra politica despre noi?

    RăspundețiȘtergere