marți, 23 aprilie 2013

Initiative peste initiative

S-a lansat azi o noua initiativa de dreapta,miscare sau cum s-o numi.Din cate am inteles eu,si imi cer scuze din start oamenilor de buna credinta din IRL daca am inteles gresit,se vrea o platforma liberal-conservatoare care sa atraga mai ales monarhisti si oameni dezamagiti de clasa politica actuala.Desi sunt destul de multi oameni de buna credinta implicati in aceasta initiativa,alaturarea de personaje ca MRU,Cotoi-Voinescu,Melescanu si mai ales Chiliman este daunatoare imaginii inca din start.Despre MRU nu cred ca se mai pot spune multe,e un personaj bine-cunoscut pentru apetenta pentru bani publici si produse de lux pentru care nu ar plati nici sa il bati.Cotoi-Voinescu,din "reformator" al PDL-ului,a devenit o noua speranta pentru monarhia romaneasca???Pavelescu,marele taranist,a devenit dintr-odata liberal?Sunt siderat de atatea contradictii.
Lansarea pe 22 aprilie s-a vrut sa fie un remember pentru Piata Universitatii `90.Cam ciudat pentru o miscare care il are printre fondatori pe unul care a spus ca sediile partidelor istorice si Universitatea au fost devastate de studenti.Ca unul care s-a nimerit pe acolo in iunie `90 si am si luat ceva bataita de la niste mineri,"oameni de bine",imi repugna o asemenea mistificare grosolana a unor evenimente.
Ma regasesc in ideea de restaurare a monarhiei constitutionale dar nu pot fi convins nici in ruptul capului sa cred in monarhismul unora ca Melescanu(???) sau Mihai Razvan Ungureanu.Sunt mai mult decat convins ca si aceasta initiativa,laudabila de altfel,va fi deturnata,daca nu chiar deraiata si imi pare rau din start de caderea in derizoriu a ideilor monarhice daca vor fi asociate cu acesti "corifei" ai dreptei.

4 comentarii:

  1. Pai toti devin acum monarhisti cand sunt in opozitie. Cauta sa ne atraga cu minciuni de doi lei. Cum sa fie MRU si Pavelescu monarhisti cand ei s-ar simti "onorati" (exact asa au spus) de o colaborare cu Traian Basescu, cel care ne-a jignit Regele??

    RăspundețiȘtergere
  2. da,nu mai e nimic de spu...ai sintetizat foarte bine si amaraciunea mea

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu cred că CBL au făcut deja contracte cu aceste VIP-uri politice . Faptul că s-au aşezat la aceeaşi masă înseamnă că lumea mai şi evoluează . Şi până la urmă azi a fost doar lansarea şi prezentarea , să-i lăsăm să şilucreze la ce şi-au propus . Un pic de credibilitate pt prietenii de la CBL nu strică . Ei merită .

    RăspundețiȘtergere
  4. am spus de la inceput ca sunt destui oameni de buna credinta pe acolo...lor le acord incredere...dar nu pot acorda incredere unora ca MRU,Chiliman,Melescanu,Pavelescu si altii...sau Moisescu care s-a gasit sa declare la laB1TV ca sigur vor colabora cu mizeraia aia de Miscare Populara a lui Basescu,doar s-au declarat de dreapta....trist

    RăspundețiȘtergere