miercuri, 13 februarie 2013

M-am saturat!

M-am saturat de cei ce se inghesuie sa urce in masina/tramvai/metrou fara sa astepte sa coboare cei dinauntru.
M-am saturat de cei ce urca in mijloacele de transport in comun si raman langa usa de parca ar fi singuri sau si-au cumparat autobuz.
M-am saturat sa merg pe strada si sa fiu lovit de cei ce vin din sens opus cate 5-6 si merg de parca li se cuvine tot trotuarul,iar tu trebuie sa te bagi repede in balta de langa trotuar daca nu vrei si niste injuraturi.
M-am saturat de cei ce vorbesc tare pe strada sau in transportul in comun,de cei ce vorbesc tare la telefon,de parca m-ar interesa pe mine ca l-a pus pe le nevasta-sa sa ia 5 kg de ceapa sau ca l-a trimis ma-sa la piata.
M-am saturat de idiotii care injura si vorbesc urat in transportul in comun sau de cei carora li se pare de bon-ton sa asculte manele la telefonul proprietate personala.
M-am saturat de bizonii care parcheaza pe cate doua locuri de parcare odata si daca le zici ceva te mai si injura.
M-am saturat de cretinii care merg cu masina de parca le-ar fi cumparat tacsu drumul.
M-am saturat de boii care stau in parc pe ramele bancilor in loc sa stea ca oamenii,cilivizat si mai si scuipa bomboane agricole.
M-am saturat sa vad toate astea,zi de zi.
Sunt satul!!!!!!

Un comentariu:

  1. M-am saturat, de cei care arunca gunoaie pe ststrazi,m-am saturat de cei care te stropesc cind trec cu masina ,care te buzunaresc in mijloace de transport....cine sunt acestia..? Unde-i lumea de alta data, pentru ca a existat si altfel de lume...

    RăspundețiȘtergere