joi, 4 iulie 2013

Mai avea cineva vreo indoiala?

Au aparut si rezultatele recensamantului din 2011.Asa cum era de asteptat,populatia Romaniei a continuat sa scada,fenomen ingrijorator.Mai important insa,avem cifrele populatiei cu drept de vot din anul 2011,cifre absolut valabile la momentul referendumului de demitere al macacului din iulie 2012.Pe scurt:populatie peste 18 ani-16.269.839 din care rezulta un cvorum de 8.134.920.La vot,in iulie 2012 s-au prezentat 8.459.053.Cum ar zice stramosii nostri romani,Q.E.D.Adicatelea ce era de demostrat s-a demonstrat.Basecsu este demis,USL-ul coabiteaza de mama focului si ii doare in cur de populatie,CCR a incalcat orice lege si traim intr-o tara de rahat.In orice coltisor de pe pamantul asta o asemenea magarie nu ar fi ramas nepedepsita.Sa ne uitam un pic la turci,la bulgari,la brazilieni sau la egipteni.Noi?O tara de mamaligi!
In spiritul "tovarasesc" care il caracterizeaza,Bashitul a iesit astazi sa ne explice cum e si cu recensamantul asta,cum Ponta e iresponsabil si de rahat(capitol la care sunt de acord,pana la un punct).Nesimtire?Tupeu?Cred ca mai mult de atat.E siguranta hotului cardas cu politistii.Stie ca nu o sa i se intample nimic.Securistul din el stie ca ceilalti sunt santajabili si o sa il lase in pace de frica.Dar uita ca in tara asta traim,conform noilor cifre,peste 20 de milioane de cetateni.Si nu toti suntem santajabili!Nu la toti ne e frica!
POPORUL A DECIS!BASESCU E DEMIS!

3 comentarii:

  1. Tot de la strămoşii romani vine şi Vae victis, iar noi am demonstrat că, nu doar că suntem, dar că ne şi place să fim învinşi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu cat ne place noua sa fim invinsi dar avem o placere masochista de-a colabora cu ala de ne-a dat peste bot....cu cat ne "da" unul mai tare,cu atat ne place si noua mai mult

      Ștergere
    2. Şi când te gândeşti că pe timpul campaniei se întreceau care mai de care cu îndemnuri mobilizatoare de genu', veniţi la vot, ajutaţi-ne să ducem lupta până la capăt... Eh s-a văzut ce şi cum este şi cu "hai la lupta cea mare, pân' la victoria finală"... Vorba ta, masochişti.

      Ștergere