duminică, 23 iunie 2013

Margarina,invidia si pupincuristii

Sa faci reclama la o margarina se pare ca a devenit o crima in zilele noastre in care este foarte la moda sa fii "eco","bio" sau mai stiu eu ce.Marea fosta gimnasta si simbol al Romaniei a facut acest lucru,neinchipuindu-si ce va urma.Atacuri peste atacuri,acuze si insulte.Le merita oare?IN NICI UN CAZ!Dar cel mai josnic atac vine din partea "marelui jurnalist","guristul de Eurovision",Robert Turcescu.Cel a carui poza figureaza in DEX in dreptul definitiei cuvantului "pupincurist",acel om de presa remarcat in ultimii ani ca un gunoi de ultima speta basista.Cand tu esti acuzat de escrocherie,cand ai fost facut colonel pentru merite "pupincuriste" fara a fi facut macar o zi de armata,te dai drept reper moral?Te trezesti tocmai tu sa o ataci pe cea careia nu esti demn macar sa ii faci pantofii?Gunoiul din suflet iese la iveala in cele mai neasteptate momente si forme.
E surprinzator felul cum a fost primit atacul leprei basiste,cu aproape 100 de like-uri pe pagina personala a canaliei.Ce era de demonstarat s-a demonstrat.Ne meritam soarta.Suntem o natie de lingai,in marea majoritate.Nu ma intereseaza cat de basist pupincurist esti,ca te uiti la Turcescu ca la soare,sa fii de acord cu asemenea atac murdar e de neimaginat.
Nadia Comaneci,nu va meritam!Va rog,pentru binele dumneavoastra,duceti-va inapoi in America!Aici,in cloaca asta,nu e de trait!

3 comentarii:

  1. Din punctul meu de vedere ai dreptate doar partial. Intr-adevar margarina nu este aliment iar Nadia ar trebui sa fie mai atenta cu ce-si asociaza numele. Nu comentez cine o critica, pana la urma fiecare om are dreptul la o opinie, ca-i Turcescu sau Luana trebuie doar sa vedem ca o mare personalitate indeamna lumea mai putin avizata sa consume un produs care este demonstarat stiintifica ca este NOCIV. In rest respect pentru Nadia .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda... Acum doua zile am gasit si eu atacul unei alte mari revoltate. Ma refer la Luana Ibacka. Mi s-a parut la fel de nedemn. O uitase lumea de tot, s-a gandit sa mai iasa si ea in fata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar,aocierea Nadiei cu produsul respectiva fost poate nefericita,ca sa nu zic altfel.Am spus Doar ca acest om de nimic nu avea dreptul sa se erijeze in reper moral si sa o insulte in halul asta pe Nadia.Sa spui despre orice femeie ca ii dai zece picioare in fund si sa o faci cersetoare spune ceva despre caracterul de nimic al aluia

    RăspundețiȘtergere