luni, 5 august 2013

6000 ron vs 1000 ron-in Romania un tortionar valoreaza cat sase regi!

Stirea seaca spune asa:Alex. Visinescu,tortionar comunist,fost comandant al mai multor penitenciare comuniste,primeste de la statul roman o pensie de 6000 ron.In acelasi timp,Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei primeste de la acelasi stat roman o pensie de 1000 ron.Trecand peste datele tehnice si felul in care au fost calculate sumele,nu te poti opri sa intrebi:in Romania un tortionar comunist valoreaza cat sase regi??!!Nimeni nu s-a oprit vreun moment sa intrebe pentru ce primeste Visinescu banii astia de la stat?Nimeni nu a avut curiozitatea sa il intrebe pe nenea asta de sanatate in ultimii 23 de ani?Se vede ca nu.Se vede ca in Romania asa-zis democrata tortionarii sunt de sase ori mai apreciati ca adevaratii conducatori.Oare fiindca sunt din aceeasi tagma cu cei ce conduc acum Romania?Oare pentru ca fac parte din acelasi clan securistic ce a acaparat Romania?

5 comentarii:

  1. Logic, că da! Și a fost lăsat în pace, el și mulți alții, tocmai pentru că știa prea multe.

    Vrei să găsești securiști? Aruncă o privire prin Parlament, sau prin Top 300 cei mai bogați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta mi-aduce aminte de bancul cu tiganul lautar care,intrebat la o petrecere a noilor imbogatiti daca a cantat si la "fostii" a zis ca da,a cantat si pentru securisti si pentru aia din CC,pentru toti.acasa nevasta-sa il intreaba ca de ce nu a mintit si el,sa zica ca nu a canta,la care el ii spune:"cum sa mint cand erau toti acolo?"....si cam asa e!!
      ne conducem dupa vorba aia:"la vremuri noi,tot noi!"

      Ștergere
  2. dupa cum toata lumea a observat..( cel putin asa cred )...in cei 24 de ani de asa zisa democratie,oamenii valorosi ai tari sunt marginalizati si umiliti in ultimul hal. In schimb, oamenii de teapa acestui criminal...gen Visinescu si alti,sunt scosi in evidenta!...din pacate,uite,ca un tortionar este mai apreciat si mai mult mai bine remunerat decat o persoana de valoare!!..nu inteleg de ce te mira toate astea!!..doar traim in tara in care nonvalorile sunt ridicate la nivel de eroi!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu ma mai mira nimic,doar constat in ce mocirla ne scaldam.sa fim cinstiti,toate astea nu s-ar fi intamplat fara acordul tacit al populatiei,acord dat prin nepasarea crasa si prin votarea in turma

      Ștergere
    2. asa este Silviu...si noi suntem partasi la toatea astea..si vinovati..pentru lipsa de reactie!!

      Ștergere