duminică, 25 august 2013

PNL nu coabiteaza!Oare?

Zilele acestea,din hibernarea abisala in care se complace,Crin,aceasta floare a politicii romanesti,se trezi sa ne spuna ca "PNL nu coabiteaza" cu ilegitimul.Ia zi zau cu limba scoasa,coane!Dar cine ii tinu veioza lu` Ponta cand semna "actul de colaborare institutionala"?Cine a bagat capul in nisip ca strutul cand Ghise facea pe Don Quijote?Cine a acceptat numirea baschetbalistei la DNA,mutare care ii mananca rau de fund acuma?Si acuma vii si faci pe fecioara neprihanita cand tu esti de fapt ala de tine de sase curvei de pe centura?UE,ma!
In alta ordine de idei,numirile ministrilor se pare ca acum sunt apanajul DNA-ului.Cum apare vreunul de vrea sa fie ministru la Transporturi pac,telegrama la jurnal,vorba lu` nenea Iancu.O fi vreun blestem,ceva,mai stii?Sa cheme niscaiva preoti sa il indeparteze pe necuratul de acolo si,daca tot ii plateste,poate ii trimite si pe la Cotroceni.

5 comentarii:

  1. Oare cine botul la prosteala asta...cum ca PNL nu coabiteaza!!...atunci de ce nu sa opus Crin..cand Ponta semna coabitarea cu matrozu' ?...acum sa trezit din somn...siincearca sa vanda castraveti la gradinar !!..Crin..dormi in continuare...Ponta si Basescu lucreaza pentru tine !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricum Crinut doarme pe el...cand si cand se mai trezeste,mai spune o prostie si adoarme la loc in bratele nevestii europarlamentar?(sic!)

      Ștergere
  2. Bre, mă lași cu Crin? El când mai are câte-un vis din vremurile alea bune, când era în opoziție și avea voce, mai iese și mai dă câte-o dudă, de-asta, să se asigure că n-a uitat lumea de tot de el.

    E clar că DNA acționează la ordin, și e fixat să pună bețe-n roate USL-ului. Și are cu ce, că toți, absolut toți au ”schelete” îngropate ce pot fi exploatate.
    Iar Ponta, trăiește cu iluzia că el a fost pus în funcție pentru binele României, de capabil ce e, și înghite toate astea.

    RăspundețiȘtergere
  3. coabitarea insemna si evitarea unui,,razboi politic intern''?nu sunteti multumiti de ,,coabitare'' dar nici blocaj economic nu vreti sau criza politica grava si izolare politica in Europa...fara a privi si in ansamblu....trebuia sa- i votati pe portocalii lui basescu daca vroiati sa ,,traiti bine''...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai un pic, dar dacă pică vrăjeala aia de acord, și i se face pa lui Băsescu, intră țara în blocaj economic?
      Probabil țara mergea prost tare din cauză că acum câteva luni se bătea Ponta cu Nașul pe scaune la nu știu ce congres european, nu?

      Ștergere