miercuri, 14 august 2013

Contradictii

Gigi Becali ramane in puscarie,in timp ce infractori condamnati ies dand spaga de un milion de euro.Vezi bre nea Gigi ca valiza aia nu a ajuns unde a trebuit?
Basescu e pe sticla mai mult ca Ceausescu.Academiciana de renume mondial lipseste.Calareste,probabil.
Udrea e in campanie electorala.Cocos oare ce o zice?
Hayssam e bolnav rau,chiar de nu zic astia nimic si nu cred ca o mai duce mult.Facem pariu?
Ponta a venit din vacanta.Da` bona?Bona unde e?
Duios,Antonescu facea conferinte de presa.Mai bine tacea.Stie Anastasia de ce.

Cam asta e sinteza pe care o poti face vietii politice din Romania lunii august,Romanie amortita de canicula.Dezgustator,nu- asa?

5 comentarii:

  1. Frate, deci asta ar fi cireașa de pe tort: Udrea președinte. :)) O să fie țara plină de telegondole și debarcadere.

    Fenta lui Becali ar fi funcționat soto, dar cineva de foarte sus îl vrea la pârnaie ca nu cumva să-i încurce matrapazlâcurile, cred eu.
    Am apucat și ziua asta, în care corupții sunt condamnați pentru a proteja corupția. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e de ras daca nu ar fi de plans...
      traim vremuri de impliniri marete!!!!

      Ștergere
  2. Gigi ramane in puscarie ( cum spui si tu ) nu doar ca valiza nu a ajuns unde trebuie..dar probabil nu a fost destul in ea !..madam plescoi...poate fi considerata leana lu' ceasca...nici asta nu e deosebita de aialalta!!..si sigur nu-l intereseaza pe Cocos unde si pe cine calareste Nuti!!!....cat despre Haissam...merg pe mana ta...si eu aceasi senzatie...ca va fi omorat ..'' din cauze naturale ''..despre Ponta si adormitul Maici Domnului Antonescu...nu am ce spune!!..decat...dormiti linistiti base..lucreaza pentru voi !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai ce mai poti spune Florine?cand ii vezi pe cretini cum se cearta pe niste teme de tot rahatul si in timpul asta aproape jumatate din populatia tarii asteia traieste la limita saraciei...iti vine sa spanzuri pe cineva!

      Ștergere
    2. crezi ca ei nu sunt constienti..ca la ora actuala sunt oameni care nu au ce pune pe masa?!! sunt constienti de treaba asta...dar nu le pasa!!...astia sunt in campanie electorala din prima zi de cand au castigat alegerile!!...ies la tv..ca sa vanda castraveti la gradinar!! sa spuna...nimic!!...nu doar ca ti vine sa i spanzuri...ca e prea usor...ci sa i crestezi cu lama si sa pui sare pe rani!!

      Ștergere