joi, 29 august 2013

Blonde...de tot felul

De cateva zile,de cand cu nominalizarea Ramonei Manescu,observ o isterie in toata regula in presa basista indreptata impotriva respectivei.Sa vorbesti de "blonda de la transporturi" cand tu esti finantat,pe sest, si lingi dosul "blondei de la Plescoi" mi se pare de o mare nesimtire.Dar tupeul si nesimtirea sunt calitati indinspensabile,nu-i asa?Ce-ar fi fost basistii fara tupeu astazi?
Nu sunt vreun mare fan al doamnei Manescu.Fac aceasta clarificare de la bun inceput pentru a nu fi suspectat de vreo simpatie care nu imi apartine.Ba sunt chiar de parere ca si-a pus pe cap o palarie cam mare.Pana acuma nu am avut habar de calitatile extraordinare ale d-nei Manescu si acum apare in prim-plan ca ministru al transporturilor.Cartea ei de vizita de pana acum se putea rezuma foarte usor la urmatoarele:"sotia primarului de la 6".
Dar cretinismul presei basiste provoaca,in afara de greata,sila si alte reactii vomitive,si intrebarea logica:"Bai,voi sunteti sanatosi la cap????".Cum sa indraznesti sa deschizi ciocul despre vreo blonda din politica cand tu esti pupator oficial de dos udrist?Ipocrizia asta dusa la extrem e atat de nesimtita incat si unii basisti au simtit nevoia sa se departeze nitel.
Postul de la transporturi este unul complicat si asa,lasand la o parte magariile din ultima vreme facute nominalizatilor PNL la acest post.Nu cred ca CV-ul o recomanda pe d-na Manescu pentru aceasta functie dar,odata ajunsa acolo,nu cred ca mai ramane decat sa speram ca va face treaba buna.I-as ura succes dar am devenit sceptic si cinic.

6 comentarii:

  1. Stim cu toti ce fel de oameni sunt basisti,in special prresa basista. Cum aduc ei osanale marelui impostor!..nu ma surprinde nimic din ce spun acesti oameni!!...Nu stiu daca pe doamna Manescu o recomanda CV-ul sau nu,de fapt nu stiu ce importanta are CV-ul ei in minister,daca e sa faca treaba buna la minister..o face fara ca ceva sa o recomande. Cred ca nici pe base nu-l recomanda cv-ul pentru functia detinuta acum ilegal!..nu vreau sa mi dau cu parerea despre noul ministru al transporturior,pentru ca nu stiu despre ea,o parere o voi forma peste un timp..cand o sa se vada ceva lucruri bune sau rele..in functie de priceperea sa!.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. functia de ministru al transporturilor este,mai ales in Romania,una extrem de imoprtanta si grea...sa vii cu o propunere ca aceasta demoazela spune ceva despre PNL in fond...nu aveau candidati cu experienta si capabili si,mai ales,nemanjiti care sa vina la transporturi?

      Ștergere
  2. Bre, nu știu, mie mi se pare simpăticuță, așa. Nu din cauză că e muiere și salivez eu pe aici, ca Turcescu atunci când o are pe Udrea în platou la spus poezii. Dar așa, ca proaspăt ministru, nou în domeniu, mi-a plăcut atitudinea. A fost sinceră când au întrebat-o ăia de când nu a mai mers cu trenul. :)) Dar pe bune, sunt sătul de opăriți care cum sunt puși în funcție au planuri mărețe în cap și leorbăie degeaba. Să vedem ce-o fi.

    Cât despre experiență, recomandări...în politica românească un CV stufos are atașat de obicei și un potențial cazier extins, așa că...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu e obligatoriu sa mergi cu trenul ca fii ministru al transporturilor asa dupa cum nu e obligatoriu sa iti faci concediul la Mamaia daca esti ministru al turismului....problema ei cea mai mare e sa demonstreze ca nu e doar sotia lui ala...

      Ștergere
  3. Teoretic, nu neapărat ministrul face chiar totul, de aceea are mai puţină importanţă CV-ul, de aia are o droaie de directori, secretari, adjuncţi etc. despre care se presupune că sunt de specialitate. Problema ei, zic şi eu, ar fi să vină cu un program, prin să-şi coordoneze colaboratorii într-o direcţie... Numai că aici încep să am nişte dubii, oare va reuşi sau se va comporta precum toţi ceilalţi politruci de până acum... Raportând la ceea ce s-a întâmplat de 23 de ani încoace, n-aş fi foarte optimist, s-au tot perindat oameni pe la diverse ministere, impresia mea a fost mai întotdeauna "altă pălărie, aceeaşi Mărie"... da' nah eu sunt un sceptic prin definiţie, aş vrea însă să am argumentele pentru a fi optimist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am devenit sceptici si cinici...asta e cel mai mare rau care ne-a fost facut in ultimii 23 de ani:ne-au furat seninatatea,increderea in oameni...ne-au luat si zambetul de pe buze!!

      Ștergere